KARPATSKÝ OBLÚK : PEŠO Z RUMUNSKA CEZ UKRAJINU NA SLOVENSKO.

    Utorok 17.8.2021 - 47.deň : oddych a nákupy v meste BISTRITA

    Ráno idem na nákupy do Bistrity. Predtým si dávam v obchode croasanty a kávu. Prv než príde na 8mu autobus, ak vôbec chodí, pristavilo auto s chlapíkom. Ide tiež do Bistrite, tak ma zobral, cestou sme sa rozprávali a odviezol ma až pred Decathlon.

    Ten je ešte zatvorený tak idem do Carefouru, do Sportisima šušťákovú bundu a tenisky pozrieť, v Tedy kupujem koláčiky a mlieko. V Dcetahlone plynovú bombu a varič originál k tomu, šušťákovú bundu, merino tričko. Ale nemali dehydrovanú stravu, ani vhodné tenisky. Tie som kúpil nakoniec vedľa v Sportisime. Ešte nejakú nabíjačku, v Kauflande a Lidli kupujem potraviny, vodu, kolu . Obedujem v KFC .

    Stopujem na zástavke. Nie som jediný, tak idem smerom z mesta, kde by mohlo byť lepšie miesto. Zase mám šťastie, neveriacky idem k autu s chlapíkom a dvomi deťmi, ale naozaj ma zoberú mojím smerom. Majú penzión pod Piatra Fantanele, kde chlapci vystúpia a mňa vodič odváža až k môjmu penziónu. Ani on peniaze nechcel. Ja sa naozaj nemôžem sťažovať na dobrosrdečnosť Rumunov.

    Pred 17som teda späť v penzióne, čaká ma pranie, sušenie a prebaľovanie nákupu. A večer na pivko s domácimi.

INFORMÁCIE :