KARPATSKÝ OBLÚK : PEŠO Z RUMUNSKA CEZ UKRAJINU NA SLOVENSKO.

    04.deň : prvé nocovanie za BREGHEDOU

    O 7ej boli raňajky, výborné, vajíčka, lilková/baklažánová natierka, zelenia, čaj agát/šišek, vlastná produkcia. Do 8ej debatujem s českými cyklistami známimi zo včera a s domácou paňou, o živote na dedine. Nakoniec som už ale musel odísť.

    Môžeme byť radi že pred 6timi rokmi sme tadiaľ nešli na bicykloch. Značenie každých pár kilometrov, dosť lesom, zelená značka sa mi stratila, často som blúdil, musel som sa vracať, malinčím sa predierať. Až na konci hrebeňa sa mi značka znovu objavila. Bicyklami by sme to nedali, aj tlačili z prudkého kopca k potoku ...

    Našiel som staré podvaly lesnej železničky, potom už som pokračoval po hrebeni. Problém bol že som nemal kde dlhšie nabrať vodu, darmo mám filter na filtrovanie keď čistého potoka niet, nakoniec sa mi podarilo načerpať čo najviac vody, prefiltrovať a kľudne som mohol na hrebeni zabivakovať. Na peň som si dal varič a pripravil večeru na liehovom variči. Strašne dlho mu to trvá. Nakoniec boli aj výhľady, viac com fotil fotoaparátom, bude čo spracovať po návrate.

    Celkovo to nebolo také zlé, celkovo dnes 33km.

INFORMÁCIE :